top of page

Workshops

Van Esch Coaching biedt voor zowel volwassenen als kinderen workshops met paarden aan, dit kan individueel en in groepen. Ook bieden wij workshops gericht op ruiters/ paardeneigenaren die op zoek zijn naar een sterkere band en inzicht in het paard.

Tevens bieden wij workshops / groepscoaching aan voor bedrijven. Deze zijn onder andere gericht op het versterken van het teamverband, de samenwerking binnen het team te evalueren en het samen tot een beter resultaat komen. Ook laten we je met behulp van het paard inzien wat ieders rol binnen het team is.

Wij bieden op dit moment onder andere de volgende workshops aan:

Equi balance 

Paardentaal

diensten-dagbesteding-paarden-coaching-v
Workshop: Equi balance 

Deze workshop is speciaal voor ruiters en paardeneigenaren.

Van Esch Coaching laat je in 3 stappen een betere balans en inzicht krijgen in jouw paard en jouw band met het paard.

Wil jij de band met jouw paard versterken, zowel in rijden als naast je paard? Wil je weten wat je paard jou te vertellen heeft? Doe dan mee aan de workshop Equi Balance.

In de ochtend krijg je dressuurles van een instructeur, met aansluitend een grondwerk les en een coachsessie. Na afloop is er een gezamenlijke lunch.

Het is mogelijk om vooraf aan te geven waar je met je paard aan wilt werken.

Locatie: 

door geheel Nederland (van Esch Coaching komt naar je toe)

Kosten:

€60,- per persoon, kilometer vergoeding vanaf 30km buiten Alphen aan den Rijn

Datum:

In overleg

Minimaal aantal deelnemers:

6 combinaties

Workshop: Paardentaal 
Het contact tussen mij en mijn paard.

Een leerzame workshop die in het teken staat van het contact tussen jou en het paard. Paarden zijn zeer sensitieve dieren. Zij zijn in principe vriendelijk van aard en communiceren in een geheel eigen taal. Ook tegen jou, dit gaat vaak heel subtiel. Veel mensen voelen een wens om die taal te begrijpen, maar weten niet goed hoe.

  • Begrijp jij je paard niet altijd en wil je dit veranderen?

  • Wil jij het contact met je paard verdiepen?

  • Ben jij benieuwd naar wat jouw paard te vertellen heeft?

  • Ben jij bereid om te kijken wat jouw rol is in het contact met jouw paard?

Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens de workshop maak je kennis met de basis van de paardentaal. Je leert hoe je paard communiceert en welke rol jij hierin hebt.

Wat zal het je brengen?

Een nieuwe kijk op het contact en een diepere verbinding met je paard. Inzicht in je eigen communicatiestijl en hoe jullie nog beter kunnen afstemmen. Meer plezier samen en een fijnere relatie met je paard.

In deze workshop leer je ook om door middel van Biofeedback te kijken naar je paard en van daaruit een verbinding met hem aan te gaan. Biofeedback zijn de signalen die het lichaam je bij gebeurtenissen teruggeeft. Denk hierin aan hartslag, ademhaling, spierspanning, mate van transpiratie etc.

Je leert op een natuurlijke wijze te communiceren met je paard door te letten op houding, lichaamstaal, ademhaling, energie, verbinding, focus, leiderschap, intentie, mindset en spierspanning.

Praktische informatie:

De workshop paardentaal bestaat uit een kort theoretisch gedeelte in groepsverband en individuele oefeningen met je eigen paard. Geen eigen paard? Dat is geen probleem! Deze oefeningen kun je leren met ieder paard. De workshop wordt georganiseerd door Nicole van Esch en Larissa Gies.

 

Locatie: 

In overleg

Datum: 

In overleg 

Tijdstip:

11.00uur tot +/- 14.00uur

Inclusief koffie, thee en wat lekkers. Voor lunch dien je zelf te zorgen.

Kosten:

€60,- p.p incl btw

Maximaal aantal deelnemers:

6 combinaties

Aanmelden? Neem contact met ons op. 

workshop-paardentaal-coachpaard.jpg
bottom of page