top of page

Diensten

Bij TaLenteZorg bieden wij begeleiding op maat. Wij gaan verder waar andere begeleiding stopt. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan.

Begeleiding op maat

Wij bieden praktische ondersteuning. Dit kan zijn in de vorm van dagbesteding voor kinderen die in verband met hun beperking of situatie niet meekunnen in het onderwijs, begeleiding voor tijdens of na school of hulp bij het opstaan en naar bed gaan.

begeleiding-op-maat-autisme-beperking.jpg
autisme-expertisetafel-begeleiding-op-maat.jpg
Expertisetafel

Wij zijn er voor specialistische vraagstukken over kinderen met autisme spectrum stoornis. Onze experts en gedragskundigen hebben jarenlange ervaring, als hulpverlener en als ouder van kinderen met autisme. Zit jij met de handen in het haar en kom je er niet uit met de hulpverlenende instanties die jouw kind op dit moment begeleiden? Neem dan contact met ons op! Wij gaan met alle partijen en de ouders om de tafel en komen tot een passende oplossing voor uw kind.

Logeeropvang

TaLenteZorg biedt de mogelijkheid tot logeeropvang. Om een gezin te ontlasten mag een kind dan 1 of 2 nachtjes blijven logeren. Zo kunnen de ouders en het kind zelf even bijkomen van de soms stressvolle situatie waarin zij verkeren.

logeeropvang-talentezorg-autisme-crisis.jpg
crisisopvang-alphen-aan-den-rijn-kinderen.jpg
Crisisopvang

Wij bieden crisisopvang voor kinderen met autisme.  Soms loopt de spanning thuis zo hoog op dat er sprake is van een crisis. Omdat deze situatie onveilig kan zijn voor een kind, of de ontwikkeling van het kind in de weg zitten, kan het nodig zijn om gebruik te maken van crisisopvang. De crisisopvang loopt altijd via de jeugdhulpverlening en moet speciaal aangevraagd worden.

Paardencoaching

Paardencoaching is coaching van volwassenen en kinderen met behulp van paarden. Paarden spiegelen mensen en prikken door hun masker heen. Het zijn hoog-sensitieve vluchtdieren die de hele dag hun omgeving afspeuren naar gevaar. Het paard is van nature geneigd tot het aangaan van contact. Een coachsessie met paarden geeft ontspanning en zelfinzicht. Het paard laat je al je zintuigen gebruiken.

diensten-paardencoaching-coachpaard-yero-van-Esch.jpg
bottom of page