top of page

Ons Team

Elke dag werkt het team van TaLenteZorg met passie en liefde voor de jeugdhulpverlening. Graag stellen wij onze teamleden aan je voor.

Nicole Hennecke 

Oprichter coachpraktijk TaLenteZorg

Nicole is geboren en opgegroeid in Duitsland. Hier is zij ook opgeleid als Heilerziehungspflegerin, dit is gelijkgesteld aan kinder- en gezinsprofessional in Nederland.

Toen zij 24 jaar was, is zij verhuisd naar Nederland en heeft zij gewerkt in de verstandelijk gehandicapte zorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en als maatschappelijk werker. In haar hele loopbaan heeft zij voornamelijk gewerkt met mensen met uitdagend of moeilijk verstaanbaar gedrag. Veelal op het gebied van problemen met communicatie,  agressie regulatie, zelfbeeld, IQ en EQ. Nicole heeft vier kinderen, waarvan drie de diagnose autisme hebben gekregen. Dit maakt haar ervaringsdeskundige op het gebied van autisme.

Nicole-Henneke-TaLente-zorg.jpg
Marco-Dijkgraaf-Talente-Zorg.jpg

Marco Dijkgraaf

Trainer & gedragscoach

Na ruim twintig jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt in verschillende vormen van specialistische hulpverlening heeft Marco Dijkgraaf zichzelf een aantal jaren geleden omgeschoold tot gedragscoach. Door zijn velen jaren ervaring weet Marco precies wat onze kinderen nodig hebben. Marco denkt out of the box en heeft de gave om het beste uit iedereen te halen.   
 

Een concrete en duidelijke aanpak is waar Marco voor gaat. Geen lange onoverzichtelijke trajecten, maar een no-nonsense aanpak met korte lijnen waar onze kinderen echt verder mee kunnen. Ondersteunen, meedenken, en out of te box durven te denken!

Annette van der Wolk

Begeleider & Autismecoach

Annette is sinds augustus 2021 dagelijks bij TaLenteZorg aanwezig als begeleider. Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen. 2 van haar kinderen en haar partner hebben autisme, dus Annette is een ervaringsdeskundige op dit gebied. 

Annette houdt van de natuur, wandelen en knutselen. Ze is de goede ziel in ons huis die altijd zorgt voor alles en iedereen. Ze kijkt altijd naar wat wél kan ipv naar wat niet kan en is een en al positiviteit. 

Naast begeleider is Annette ook autismecoach en in opleiding tot sociaal werker.

annette-van-der-wolk-autismecoach.jpg
max-van-esch-leerling-begeleider.jpg

Max van Esch

Leerling begeleider

Max is de zoon van Nicole en is ervaringsdeskundige op het gebied van autisme. Hij weet precies wat er in de kinderen omgaat en waar zij dagelijks tegenaan lopen.

 

Na het behalen van zijn HAVO-diploma is Max bij TaLenteZorg gestart als leerling begeleider.

Hij gaat onder andere met de kids aan de slag die bij ons zijn voor dagbesteding.

Marije Heller

Begeleider

Marije werkt bij TaLenteZorg als begeleider. Zij is er altijd voor ons als we haar nodig hebben. Ze is een echte professional die de kids begeleid met duidelijkheid en humor. 

 

Marije is heel grappig, gevat en ad rem. Ze is erg lief, maar ook consequent. Ze gaat niets uit de weg en de kinderen kunnen altijd bij haar terecht.  

Ze is een echte dierenliefhebber, rijdt al bijna haar hele leven paard en heeft 2 katten. Marije is onze steun en toeverlaat.

marije-heller-sociaal-werker-begeleider.jpg
bottom of page